Casa la Terrazza. Als je een fijne plek zoekt dan vind je die in Umbrië, Italië. Het ligt op de grens met Toscane en het is er onwaarschijnlijk mooi!

Zelf ben ik hier nu twee keer geweest maar er is nog zoveel te zien en te beleven dat er hopelijk nog vele momenten zullen volgen. Casa La Terrazza is het huis van Dick en Margriet Westerbroek. Zij komen al jaren in de regio Toscane/Umbrië en genieten daar van het mooie weer, de mensen en de Italiaanse keuken! Na een uitgebreide zoektocht hebben zij deze prachtige stek gevonden in het altijd mooie Italië.

Een ruim huis (met 3 afzonderlijke appartementen) inclusief (sinds 2020 nieuw!) zwembad in de heuvels op de grens tussen Toscane en Umbrië. Met schitterend uitzicht op Lago Trasimeno, prachtige middeleeuwse stadjes binnen handbereik, kortom alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke vakantie onder de Italiaanse zon. En ik ben dus die geluksvogel die de foto’s mocht maken voor de website maar ook jij kan hier terecht want het huis is in zijn geheel of in delen te huur.

Samen met Reinolda heb ik hier al prachtige steden bezocht, heerlijk gegeten maar ook genoten van de de rust die deze plek te bieden heeft. Deze blog wordt vanzelf een soort reclamespot maar als je er bent geweest, snap je wel waarom.

 

Wil je meer zien van deze mooie, fijne plek neem dan een kijkje in mijn portfolio.

Casa la Terrazza

Reageer op dit bericht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.