Hondenfotografie
Hondenfotografie

Je hond is je beste vriend…. Ik denk dat het één van de oudste gezegden is. Al eeuwen lang werken we met honden; op de jacht, bewaking van boerderij of landgoed, of als gezelschapsdier. Tegenwoordig worden honden ook getraind als ‘buddy’ voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking.

Heb je een hond dan herken je vast die speciale band die je met hem kan hebben. En wie wil dit niet vastgelegd hebben op beeld. Dus niet alleen een mooie foto van jouw hond(en) maar juist die band zichtbaar maken. Dat is wat ik je zo graag wil laten zien!!!

Zelf ben ik tussen de honden opgegroeid. Van huis uit hebben wij Engelse Cocker Spaniels. Altijd vrolijke, actieve hondjes waar je uren mee kan lopen en spelen maar die ook zo graag bij je op schoot liggen. Op dit moment hebben wij Juul, een chocolade-kleurig teefje, en Willem een blauwschimmel reu. Allebei met hun eigen karakter!

Natuurlijk kan je dit ook met veel andere dieren vast laten leggen. Voor de paarden heb ik een aparte pagina maar heb je een poes, een papegaai, een reptiel, een varken of een geit of wat dan ook en wil jij de band laten vastleggen tussen jullie neem dan vooral contact op.

Afspraak maken
Proef alvast even de sfeer

Blader hieronder door een kleine selectie van al geschoten hondenfotografie of neem een kijkje in mijn portfolio. Zo heb je al een klein voorproefje van wat je kan verwachten.

Bekijk mijn portfolio
Wat kan je verwachten?

Leuk dat je een fotoshoot wil doen van/met jouw hond!

Wat kan je verwachten? Een gezellige, ongedwongen shoot op een locatie we we samen bepalen. Deze gaat in principe altijd door tenzij het weer een grote spelbreker is (denk aan regen, veel wind). Van te voren ontvang je een mail met oa. kleding- en andere praktische tips.

Binnen 24 uur na de shoot ontvang je ca. 2 of 3 bewerkte foto’s zodat je een idee krijgt van wat je nog meer mag verwachten. Na 3 tot 4 weken ontvang je een uitnodiging om de online galerij te bekijken waar alle foto’s, bewerkt en voorzien van mijn logo, voor je klaar staan.

Contact opnemen

Hondenfotografie

vanaf € 200,-
  • Fotoshoot van/met maximaal 2 honden
  • Je ontvangt na afloop een online galerij met minimaal 20  bewerkte foto’s waar je er zelf 5 uit mag kiezen
  • Je ontvangt na afloop een door mij samengesteld mini-album van 7 x 7 cm met ca. 12 foto’s
  • Reiskosten t/m 15 km vanaf Nunspeet
  • Reiskosten verder dan 15 km vanaf Nunspeet à € 0,50/km

Uiteraard kan later alles worden nog aangevuld worden indien gewenst.