Paardenfotografie
Paardenfotografie

Als je wedstrijden rijdt met je paard of pony heb je hier vast genoeg foto’s van.

Maar heb je ook portretfoto’s van jou en je paard?

Nee? Dan ligt hier je kans om een mooie reportage van jou en je paard of pony te laten maken. Samen zoeken we een mooie, geschikte plek uit en gaan we aan de slag om mooie, persoonlijke portretten te maken. Portretten waarin de band tussen jou en je paard te zien is maar ook mooie actiefoto’s waarbij je paard zo vastgelegd wordt alsof het lijkt dat hij vrij rond rent! Natuurlijk laten we je paard of pony niet echt los in het bos, op de heide, et., maar krijgt hij een fotohalster om.

Natuurlijk kan ik ook langskomen voor rijfoto’s. De ervaring leert dat je hier onwijs veel van leert omdat je het tot in detail kan bekijken.

Afspraak maken
Proef alvast even de sfeer

Blader hieronder door een kleine selectie van al geschoten paardenfotografie of neem een kijkje in mijn portfolio. Zo heb je al een klein voorproefje van wat je kan verwachten.

Bekijk mijn portfolio
Wat kan je verwachten?

Zin om met je paard of pony op de foto te gaan?

Wat kan je verwachten? Een gezellige, ongedwongen shoot op een locatie die we samen bepalen. Bij je thuis of in de vrije natuur. Portret en/of actie of rijfoto’s. De shoot gaat in principe altijd door tenzij het weer een grote spelbreker is (denk aan regen, veel wind). Van te voren ontvang je een mail met oa. kleding- en andere praktische tips.

Binnen 48 uur na de shoot ontvang je ca. 2 of 3 bewerkte foto’s zodat je een idee krijgt van wat je nog meer mag verwachten. Na na maximaal 4 weken ontvang je een uitnodiging om de online galerij te bekijken waar alle foto’s, bewerkt en voorzien van mijn logo, voor je klaar staan.

Contact opnemen

Paardenfotografie

vanaf € 200,-
  • Shoot van ca. 1/2 uur op locatie die we samen bepalen
  • Na ca. 4 weken ontvang je een link naar een online galerij met minimaal 20  bewerkte foto’s waar je er zelf 5 uit mag kiezen
  • Je ontvangt na afloop een door mij samengesteld mini-album van 7 x 7 cm met ca. 12 foto’s
  • Reiskosten t/m 15 km vanaf Nunspeet.
  • Reiskosten verder dan 15 km vanaf Nunspeet à € 0,50/km

Op de tarieven pagina lees je meer over de verschillende pakketten en uitbreidingen. Uiteraard kunnen deze achteraf nog aangevuld worden indien gewenst.