Lya & Hans, Dawn & Gert
Moment Design Betekenisweek
Lya heeft sinds 2019 uitgezaaide borstkanker. De uitzaaiingen zitten in haar schouder, rib en in verschillende ruggenwervels. Er is geen kans op genezing. Alleen verlenging zolang als dat goed gaat. Lya heeft veel moeten inleveren waaronder lopen dus hebben we van te voren overlegd welke locatie geschikt zou zijn. Ze wilde de fotosessie heel graag doen met haar man Hans, haar broer Gert en schoonzus Dawn omdat deze mensen haar onvoorwaardelijk helpen en altijd voor haar en Hans klaar staan.
De dag dat we samen op pad gingen, was goed gekozen: ‘Broer en Zussendag’. De rollator ging mee maar Lya was duidelijk: ‘dat ding hoefde niet steeds in beeld’! En dat was natuurlijk ook helemaal niet nodig. Tussen haar man en broer in gingen we een klein stukje aan de wandel en hebben we een bankje opgezocht waar we mooie gesprekken hebben gevoerd, herinneringen opgehaald, vreselijk gelachen maar waar ook ruimte was voor een klein traantje.
De kleine selectie bij dit bericht geven maar een heel klein beetje weer hoe het was met dit lieve, beetje ondeugende, viertal die volop van het leven en elkaar genieten!
Lieve Lya Aalbregt-Staal Hans, Gert en Dawn; voor altijd in mijn hart!!!!
Liefs, Anneke