Bonny, Michiel, Elin, Finlay en Conor
Moment Design Betekenisweek
De mail van Bonny, mama van Finlay, Conor en Elynn, kwam binnen. En dan bedoel ik; midden in mijn hart.
Conor de middelste van 5 jaar, heeft Cystic Fybrosis ofwel wat je in de volksmond, Taaislijmziekte noemt. Helaas is CF nog steeds een ongeneeslijke ziekte en het heeft enorme invloed op Conor zelf maar ook op het gezin van Bonny en Michiel. Conor kan helaas niet zonder sondevoeding en naast de CF heeft hij ook darmproblematiek. En ook al is hij pas 5 jaar, hij weet heel goed dat hij ‘anders’ is dan zijn leeftijdgenootjes.
Mama Bonny schreef; Omdat ons zoontje taaislijmziekte heeft en al veel meegemaakt heeft, de ziekte niet weg te denken is uit ons dagelijks leven en gezin papa Michiel (mijn man) veel weg is voor zijn werk als militair, zijn foto s zijn voor ons dus heel dierbaar.
En zo spraken we op een mooie, zonnige ochtend af op de zandverstuiving. Want ondanks dat Conor ernstig ziek is, wil hij natuurlijk gewoon lekker spelen. En dat is precies wat we gedaan hebben.
Spelletjes doen met papa en mama (en die natuurlijk winnen 😄 ) een ‘spokenjacht’ maar er was ook een speciale ‘wensboom’ waar de kinderen in konden klimmen en mooie wensen konden doen. Natuurlijk hebben we ook nog even ‘romantische’ foto’s van papa en mama gemaakt en terwijl de jongens lekker gingen spelen, hielp mijn persoonlijke assistente Elin, mij daar heel goed bij met een hele special camera.
Lieve allemaal; Wat een prachtig gezin hebben jullie en wat heb ik van jullie genoten!!! ik wens jullie alle liefde, gezondheid en geluk toe.
Liefs, Anneke