Carolien & Ben
Moment Design Betekenisweek
Op een prachtige, zonnige ochtend met een heerlijk zonnetje, blauwe lucht reed ik het erf op van Carolien en Ben. Ik ken deze lieve mensen al wat langer want onze zonen zijn vrienden. Nu kwam ik er met een ander doel.
Carolien had de shoot aangevraagd omdat ze haar man Ben wilde bedanken voor de onvoorwaardelijke steun die ze van hem kreeg toen ze ernstig depressief was. Hij bleef in haar en hun geloven. Ook in de meest donkere periode van de depressie dat ze zelfs het leven niet meer zag zitten…… Ben was er voor haar!
De depressie heeft ze overwonnen en dat ze lekker in haar vel zit was duidelijk te zien! Stralende ogen die de zon weer zien schijnen. Carolien houdt van tuinieren en achter hun huis had ze een veldje met zonnebloemen en cosmea’s staan. Wandelend door het bloemenveld met ernaast hun koeien die nieuwsgierig toekeken wat we aan het doen waren.
Het leverde prachtige beelden op maar vooral mooie herinneringen!
Lieve Carolien en Ben; Het was zo fijn om te zien en te ervaren dat het goed gaat met jullie. Bedankt dat ik jullie mocht fotograferen en natuurlijk voor de mooie bos zonnebloemen!
Lieve groet, Anneke