Hospice de Regenboog in Nunspeet is een zelfstandige zorgvoorziening. Kleinschalig, huiselijk en betrokken.Het hospice is een zelfstandige zorgvoorziening voor mensen in de laatste levensfase. 24 uur per dag zijn er professionele verpleegkundigen aanwezig die allemaal speciaal opgeleid zijn voor de palliatieve zorg.

Op Instagram zag ik een berichtje voorbij komen dat ze foto’s zochten voor hun nieuwe website. Ik bedacht me geen moment en schreef een prive berichtje met mijn voorstel om belangeloos foto’s van deze mooie plek te maken. Zouden ze dat niet raar vinden… Bijna had ik spijt en wilde ik mijn bericht ongedaan maken maar dat heb ik uiteindelijk dus niet gedaan. En gelukkig maar want al snel kreeg ik een berichtje terug dat ze blij waren met mijn aanbod!

Na een korte kennismaking met Gerrinda van der Veen, de directrice, en een rondleiding door het gebouw ben ik een weekje later met mijn camera aan de gang gegaan. Natuurlijk is het niet direct een plek waar je graag wil zijn maar toch raad ik iedereen aan om er eens een kijkje te nemen als dat kan. Het is een fijne omgeving met mensen die allemaal hetzelfde nastreven; warmte en geborgenheid geven op het meest kwetsbare moment in iemands leven. En dat voel je zodra je er binnen stapt.

Rust, respect en openheid. Denk dat dit wel trefwoorden zijn die het hospice kenmerken.

Mijn foto’s kan je vinden op hun website of in mijn portfolio.

hospice de regenboog in nunspeet

Reageer op dit bericht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.