Feel it!

De nieuwe naam van ons fotografencollectief. Voorheen waren we bekend onder het Moment Design Collectief maar dit is eigenlijk de naam van de techniek die wij toepassen. We vonden het tijd voor een nieuwe naam die beter aansloot bij wat we doen. En dan denk je misschien wat heeft ‘Feel it’ te maken met foto’s? Nou alles!

Wat wij willen bereiken met het maken van onze foto’s is dat je op het moment dat je de foto ziet weer precies voelt wat er op dat moment aan je gevraagd of verteld werd. Dat je weer terug in dat moment gaat.

Feel it is een netwerk van professionele fotografen die zich hebben toegespitst op deze ontspannen manier van fotograferen. Bij ons vind je alleen maar fotografen met een passie voor mooie beelden met échte emoties. Wij doen er alles aan om onze klanten op hun gemak te stellen. Dat doen toch alle fotografen? Nee, en daar zit precies het verschil in. Wij zijn op zoek naar echte emoties en niet de duckfaces of ‘lach eens naar de camera’.

Feel it!

De nieuwe naam van ons fotografencollectief. Voorheen waren we bekend onder het Moment Design Collectief maar dit is eigenlijk de naam van de techniek die wij toepassen. We vonden het tijd voor een nieuwe naam die beter aansloot bij wat we doen. En dan denk je misschien wat heeft ‘Feel it’ te maken met foto’s? Nou alles!

Wat wij willen bereiken met het maken van onze foto’s is dat je op het moment dat je de foto ziet weer precies voelt wat er op dat moment aan je gevraagd of verteld werd. Dat je weer terug in dat moment gaat.

Feel it is een netwerk van professionele fotografen dat zich hebben toegespitst op deze ontspannen manier van fotograferen. Bij ons vind je alleen maar fotografen met een passie voor mooie beelden met échte emoties. Wij doen er alles aan om onze klanten op hun gemak te stellen. Dat doen toch alle fotografen? Nee, en daar zit precies het verschil in. Wij zijn op zoek naar echte emoties en niet de duckfaces of ‘lach eens naar de camera’.

De fotografen stellen je vragen, doen spelletjes of geven je opdrachtjes. Hierdoor ben je niet bezig met de camera maar met degene waar je mee op de foto gaat. En nu wordt het pas echt leuk want je gaat je gedragen zoals je altijd doet en dan leggen wij dat vast op beeld. We maken samen plezier, we lachen samen en halen samen herinneringen op. De emoties die hierbij komen, zorgen voor dat pure beeld en hoe jullie gefotografeerd worden.

Schaterlachen om het eerste antwoord dat bij je opkomt bij een bepaalde vraag, een stralende blik als jouw geliefde vertelt wat jouw mooiste eigenschappen zijn of een liefdevolle knuffel waarmee jullie dat moment afsluiten.

Het zijn díe blikken bij een koppel fotoshoot die we met behulp van de Moment Design techniek weten te vangen. Daarmee krijg je niet alleen prachtige foto’s, maar ervaar je ook elke keer wanneer je ze bekijkt weer dat warme gevoel dat tijdens deze fotosessie werd opgeroepen.

Zonder te poseren, krijgen jullie met Moment Design pure foto’s waar jullie stralend op staan.

Tijdens een Feel it sessie nodigen we jullie met vragen en opdrachten uit om liefdevolle momenten te creëren, met een lach en een traan. Terwijl jullie de aandacht volledig op elkaar kunnen richten, dragen wij zorg voor de juiste omstandigheden om tot prachtige foto’s te komen.

Je hoeft niet constant naar de camera te kijken, want veel liever leggen wij de interactie tussen jullie vast. Daarmee zullen de oprechte emoties in de foto’s de aandacht trekken en spatten de liefde voor elkaar en het plezier dat jullie samen hebben van het beeld. En elke keer als je die foto’s terugziet, voel je dat geluk weer even!

  • Een ontspannen fotobeleving.
  • Liefdevolle momenten met een lach en een traan.
  • Stralende foto’s waar jullie op staan zoals jullie echt zijn.
  • Voor altijd een herinnering aan een bijzonder moment.

Gaan we hiervoor de studio in? Dat kan natuurlijk ook maar voel jij je lekkerder in een studio tussen de flitslampen of in een omgeving waar je vrij kan bewegen. Bij voorkeur gaan we lekker de natuur in. Wandelen en stil staan op mooie plekjes. Niet poseren maar natuurlijk krijgen jullie aanwijzingen als dat nodig is. En dan enkel en alleen om je nog beter te voelen.

Lees hier meer over en/of over mij en mijn collega’s op de vernieuwde website van Feel it!

fotograaf nunspeet daily life fotograaf dailylifephotography nunspeet afscheidsfotograaf afscheidsfotografie uitvaartreportage uitvaartfotografie uitvaartfotograaf uitvaartfoto fotograaf bij afscheid nemen fotograaf laatste levensfase fotograaf bij rouwverwerking fotograaf bij rouw fotograaf bij verlies rouwfotograaf harderwijk rouwfotograaf amersfoort nunspeet afscheidsfotograaf nunspeet afscheidsfotografie nederland gezinsfotograaf familiefotograaf familiefoto leuke famileuitjes leuke gezinsuitjes familiefotoshoot fotograaf harderwijk fotograaf elburg afscheidsfotograaf amersfoort afscheidsfotograaf epe afscheidsfotograaf zwolle afscheidsfotograaf nunspeet afscheidsfotograaf ermelo uitvaartfotograaf harderwijk uitvaartfotograaf elspeet afscheidsfotograaf elspeet afscheidsfotograaf apeldoorn uitvaartfotograaf apeldoorn

Reageer op dit bericht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.