Selectie en editing service voor fotografen.
Een snellere workflow met onze efficiënte fotoselectie & bewerkingsservice voor fotografen.

Professionele selectie & editing service voor fotografen.

Bespaar tijd & versnel je workflow.

Anneke heeft ruime ervaring met het selecteren en bewerken van foto’s in verschillende stijlen. Zij selecteert en bewerkt je foto’s snel & efficiënt, zodat jij je kan concentreren op het fotograferen.

Profiteer van:

  • Snelle turnaround-tijd
  • Consistente stijl & uitstraling
  • Oog voor detail & perfectie
  • Flexibele service
  • Meer tijd voor fotograferen
  • Gratis proefbewerking
Vraag vandaag nog informatie aan!
Meer vrije tijd!

Wil je graag meer vrije tijd? Als fotograaf weet ik dat je na de fotoshoot nog lang niet klaar bent. Zodra je thuis bent en je beelden veilig hebt gesteld, begint het werk pas! Een tijdrovende klus begint: uitzoeken en bewerken van de gemaakte foto’s. Nu kan je dat natuurlijk zelf doen maar wat dacht je ervan om lekker door te kunnen fotograferen…

Hoe kan ik sneller foto’s uitgezocht en bewerkt hebben??

Waarom niet een professionele selectie en nabewerking service inschakelen. Neem gerust eens contact met mij op want ik neem je het selectie en editing van je foto’s graag uit handen. Je hebt geen omkijken meer naar je foto’s en stuurt ze zodra ik klaar ben door naar je klant. In de tussentijd heb je nog meer kunnen fotograferen of misschien wilde je juist meer vrije tijd  om door te brengen met je partner, gezin of vrienden!

Vraag de brochure aan!
Gratis proefbewerking van je foto's?

Waar begin je met selecteren en bewerken van je foto’s.

Als fotograaf ben je het liefst bezig met fotografen en niet met het uitzoeken van de soms duizenden foto’s die je hebt gemaakt tijdens een bruiloft…..

Soms lijkt er geen beginnen aan maar je moet wel want wie kan je dat anders laten doen. Wie begrijpt nu wat je wil vertellen met je foto’s. Als fotograaf begrijp ik dat maar al te goed en een professionele selectie en editing service voor fotografen kan een uitkomst zijn. Daarom is het super belangrijk dat we van te voren even samen overleggen. Ik moet weten wat jouw gewenste bewerkingsstijl is. Of misschien heb je je eigen preset gemaakt die je graag toepast wilt hebben. Natuurlijk stuur jij je foto’s niet zomaar naar iemand toe. En daarom is het mogelijk om op een aantal foto’s een proefbewerking te doen voordat je beslist of het wel iets voor je is: selecteren en nabewerken van je foto’s door een andere fotograaf.

Ook meer vrije tijd?
Hoe gaat het selecteren en editten in zijn werk?

Lightroom Classic

Nadat ik al je beelden heb ontvangen, ga ik voor je aan de gang. In Lightroom loop ik alle foto’s na en zal ik ze onderverdelen in mapjes die ik, inclusief de nieuwe LR catalogus, weer naar je terug stuur.

Naast het selecteren van je foto’s kan ik ze ook voor je editen. Je stuurt eventueel jouw preset mee met de foto’s zodat het ook echt jouw herkenbare en eigen stijl blijft. daarnaast pas ik een basis edit toe. Denk hierbij aan rechtzetten, croppen en witbalans maar ook aan basis verloop/maskers, ruisreductie en tot slot belichting en tint/HSL aanpassingen.

Photoshop.

Dit doe ik niet heel uitgebreid maar denk aan bewerkingen die niet in LR mogelijk zijn. Faceswaps, wegwerken van ‘alles wat een beeld verstoort’ maar ook generatieve aanvulling na croppen. Deze edit zijn niet inbegrepen maar hier kan je een offerte voor opvragen. Je stuurt de foto’s naar me toe en ik schat in hoeveel tijd ik ervoor nodig heb waarna je een kostenopgaaf ontvangt.

Ook meer vrije tijd?    * Verplichte velden om in te vullen