Tarieven
Altijd inbegrepen

Foto’s verdienen het om afgedrukt te worden.
Daarom ontvang je bij elke shoot altijd een album. De foto’s worden gedrukt op zwaar papier met een mooie matglans en het album heeft platliggende pagina’s zodat de foto’s altijd mooi doorlopen. Bestel je een groter of luxer album dan vervalt het ‘standaard’ album.

Aanvullende pakketten
Aanvullende pakketten

Bij elke shoot krijg je een album. Wil je een groter album of bv een gepersonaliseerde omslag dan kan je kiezen voor één van de onderstaande pakketten. Natuurlijk kan je ook losse prints bestellen. Of een mooie bewaarbox voor je album. Of wil je de foto’s op een kalender afgedrukt hebben? Laat het me weten en ik voorzie je van de betreffende informatie!

Let op: voor afscheidsfotografie gelden andere tarieven. Zie hier: www.aha-afscheidsfotografie.nl

Pakket super deluxe

Voor als je niet goed kiezen kan of gewoon alles wil hebben:

Pakket super deluxe kost € 650,-
Meer pagina’s, een gepersonaliseerde omslag of een ander formaat album? Meerprijs op aanvraag.

Pakket premium

Je hebt geen behoefte aan een afdruk maar wil wel graag alle foto’s:

Pakket Premium kost € 525,-
Meer pagina’s, een gepersonaliseerde omslag of een ander formaat album? Meerprijs op aanvraag.

Pakket basic plus

Naast de vijf foto’s die altijd zijn inbegrepen, kies je nog 25 extra foto’s uit die je op hoge resolutie toegezonden krijgt:

  • Totaal 30 digitale bestanden in hoge resolutie
  • Prachtig album van 20 x 20 cm met deze foto’s, die ik voor jullie zal ontwerpen en bestellen (10 spreads)

Het plus pakket kost € 475,-
Meer pagina’s, een gepersonaliseerde omslag of een ander formaat album? Meerprijs op aanvraag.

Pakket plus

Vind je het leuk om zelf afdrukken te laten maken en een album samen te stellen? Kies dan voor het basispakket vanaf € 245,- plus dit pakket om aan te vullen:

  • € 17,50 per los digitaal fotobestand
  • € 160,- voor 10 stuks
  • € 300,- voor 20 stuks
  • € 420,- voor 30 stuks
  • € 475,- voor alle bestanden

Alle digitale bestanden worden verzonden via de online gallery.

Aanvullende producten
Album 20 x 20 cm
Album 30 x 30 cm
Dibond 42 x 30 cm
Toelichting op tarieven:

Fotografie is maatwerk:

  • De bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op de tijd die ik nodig heb voor de shoot zelf maar ook voor de nabewerking. Dat betekent veel nabewerkingstijd voor het optimaliseren van de gemaakte beelden en het samenstellen van het album.
  • Wil je graag iets anders dan de bovenstaande pakketten neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Restitutie:
Achteraf word er geen restitutie gegeven op de pakketprijs indien je zelf besluit het album in eigen beheer te ontwerpen en te bestellen.

Albums:
Deze zijn van luxe kwaliteit waarbij er veel keus is in papiersoort, kleur en materiaal (leatherlook, linnen, fluweel en suède). Eventueel geldt er een meerprijs voor een opdruk. De keuze hoef je niet direct te maken. Dit komt gaandeweg de periode na het opleveren van de beelden. Kies je voor het basispakket dan kan ook dit album, standaard met een grijs linnen, dikke omslag, zonder opdruk, altijd geüpgraded worden!

Kleur of zwart wit:
In principe fotografeer ik altijd in kleur. Zoals jij en ik het ook zien maar dan door het oog van de camera met een stukje nabewerking van mijzelf. Echter soms is de kracht van een foto door gebrek aan kleur zo sterk dat ik de foto omzet in een zwart wit bewerking. Details spelen een minder grote rol en je wordt dan direct in de essentie van een beeld getrokken.

Het kan dus zijn dat je tussen je foto’s die ik gemaakt hebt ook zwart wit beelden treft. Dat is dan niet voor niets maar een bewuste keuze.