AHA - Fotografie

Eerlijke fotografie.

AHA Fotografie staat voor ‘Verbazing en Herkenning’ maar het staat ook voor mijn naam Anneke Hilligehekken-Dikkers. Mijn stijl van fotografie is persoonlijk, warm en kleurrijk.

Natuurlijk worden de foto’s bewerkt. Om ze beter, sfeervoller of net iets mooier te maken. Niet om foutjes te verdoezelen!

Afspraak maken

Lieve woorden

Ze zijn heerlijk om te lezen: lieve woorden van de mensen die ik inmiddels op de foto heb mogen zetten:

Bekijk portfolio

Heel graag wilde ik foto's van mijn dochter en mezelf tijdens het borstvoeding geven. Dit zijn bijzondere en intieme momenten die ik op een respectvolle manier vast wilde laten leggen. Anneke heeft zelf haar kinderen borstvoeding gegeven en weet als geen ander hoe dit mooi op beeld te krijgen. We hebben een ontspannende wandeling gemaakt en geen moment heb ik me ongemakkelijk gevoeld! Dikke aanrader!!

MarjoleinTrotse mama van 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo.

Naam AchternaamTevreden klant

Het is heel fijn om foto's met ons hele gezin te hebben en dan ook nog eens professioneel. Anneke zorgde voor rust en een fijne sfeer.

Bertine

We zijn niet zo fotogeniek vinden we zelf maar Anneke zorgde op een relaxte manier voor dat we er langzamerhand ontspanden en het zelfs leuk begonnen te vinden! Toen we de foto's kregen, was ik echt zo blij!!!! Bij haar is iedereen fotogeniek! Zelfs wij hahaha

DaphneFamilie 'Knots'