Paardenfotografie

Paardenfotografie

Als je wedstrijden rijdt met je paard of pony heb je hier vast genoeg foto’s van.

Maar heb je ook portretfoto’s van jou en je paard?

Nee? Dan ligt hier je kans om een mooie reportage van jou en je paard of pony te laten maken. Samen zoeken we een mooie, geschikte plek uit en gaan we aan de slag om mooie, persoonlijke portretten te maken. Portretten waarin de band tussen jou en je paard te zien is maar ook mooie actiefoto’s waarbij je paard zo vastgelegd wordt alsof het lijkt dat hij vrij rond rent! Natuurlijk laten we je paard of pony niet echt los in het bos, op de heide, et., maar krijgt hij een fotohalster om.

Natuurlijk kan ik ook langskomen voor rijfoto’s. De ervaring leert dat je hier onwijs veel van leert omdat je het tot in detail kan bekijken.

Afspraak maken

“Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.”

Voornaam AchternaamTevreden Klant

Paardenfotografie door AHA Fotografie in Nunspeet, 't Harde en Harderwijk

Woon je niet in de buurt dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Met de auto kom ik gewoon naar je toe. Waar je ook woont!

Bekijk portfolio
Tarieven

Zin om met je paard of pony op de foto te gaan?

Wat kan je verwachten? Een gezellige, ongedwongen shoot op een locatie die we samen bepalen. Bij je thuis of in de vrije natuur. De shoot gaat in principe altijd door tenzij het weer een grote spelbreker is (denk aan regen, veel wind). Van te voren ontvang je een mail met oa. kleding- en andere praktische tips.

Binnen 24 uur na de shoot ontvang je ca. 2 of 3 bewerkte foto’s zodat je een idee krijgt van wat je nog meer mag verwachten. Na na maximaal 4 weken ontvang je een uitnodiging om de online galerij te bekijken waar alle foto’s, bewerkt en voorzien van mijn logo, voor je klaar staan.

Contact opnemen

Pakket C

200

per shoot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Een prachtige fotoshoot van je paard

Precies zoals jij haar kent

Samen mooie foto’s maken op een locatie die we samen bepalen. Bij jou op stal, ergens in het bos of op het strand, of….
Afspraak maken