Familiefotografie & Loveshoots

Moment Design

Met je mobiele telefoon maak je vaak veel foto’s. Sta je daar dan ook altijd met z’n allen op of ben jij altijd degene die ze maakt er er dus nooit opstaat…..

Een goede reden om dus een keer een reportage te laten maken. Bovendien is het zo leuk om te doen! Samen zoeken we een geschikte locatie uit en ik beloof je dat het leuk wordt! Ik werk met Moment Design: Tijdens de shoot krijg je van mij kleine opdrachten en vragen waarmee ik je aandacht van de camera afleidt. Met geen starende, onzekere blikken in de camera maar een ongedwongen shoot waarin plezier voorop staat maar waar de liefdevolle momenten en pure emotie zeker niet zullen ontbreken.

Gezellig met z’n 2-tjes, de nieuwe baby, met je hele gezin, vrienden of familie….. Op een mooie plek in de natuur of gezellig bij jullie thuis.

Mocht je nu denken ‘ik sta altijd stom op foto’s dus ik doe het  niet….’ Ik daag je uit om het wel te doen want ik weet zeker dat je er heel blij van wordt. Bovendien maken we samen herinneringen voor later.

 

Afspraak maken

“Toen ik de foto's kreeg, moest ik huilen. Ze waren zo mooi geworden!”

JannekeTrotse mama

Familiefotografie en loveshoots door AHA-Fotografie in Nunspeet, Gelderland.

Wil je zien wie je al voor zijn gegaan, bekijk dan het portfolio van de verschillende fotoreportages!

Bekijk portfolio
Tarieven

Zin gekregen in een fotoshoot met z’n tweetjes, je gezin, familie of vrienden? Wat kan je verwachten:

Een gezellige, ongedwongen shoot die in principe altijd doorgaat tenzij het weer een grote spelbreker is (denk aan regen, veel wind). Voorafgaand aan de shoot ontvang je, naast praktische tips, een vragenlijstje die jij en de anderen onafhankelijk van elkaar gaan invullen. Naast dat dit een super leuke voorbereiding is, wacht de vragen maar af…, is het heel fijn om je op deze manier voor te bereiden op de shoot zelf.

Binnen 24 uur na de shoot ontvang je ca. 2 of 3 bewerkte foto’s zodat je een idee krijgt van wat je nog meer mag verwachten. Na maximaal 4 weken ontvang je een uitnodiging om de online galerij te bekijken waar alle foto’s, bewerkt en voorzien van mijn logo, voor je klaar staan.

Contact opnemen

Familie- of Loveshoot vanaf

200

per shoot
  • * Shoot van ca. 1,5 uur op een mooie locatie die we samen bepalen
  • * Kledingadvies
  • * Moment Design vragen en opdrachtjes die voor iedereen leuk zijn om te doen en prachtige, pure beelden opleveren
  • * Alle foto’s, minimaal 20, uit een online galerij. Deze bewerkte foto’s zijn voorzien van mijn logo en enkel geschikt voor gebruik op beeldscherm
  • * Album van 20 x 20 cm met 5 spreads en 5 digitale foto’s op hoge resolutie en zonder logo naar keuze uit een online galerij met alle bewerkte foto’s
  • * Mogelijkheid tot nabestellen meer foto’s, een groter album of een mooie print
  • * Reiskosten tot 15 kilometer vanaf Nunspeet inbegrepen. Hierna € 0,50/gereden km
Prijzen nabestellingen
Familiefotografie en Loveshoots

Precies zoals jullie zijn!

Ook zin om samen op de foto te gaan?
Afspraak maken